ljuba heder logo2 copy

Perionica

klip pranjeAuto Centar Pavlović  brine da vaše vozilo uvek izgleda kao novo. Proverite i Vi zašto se korisnici odlučuju za naše usluge. Ukoliko odlučite da je Auto Centar Pavlović vaša druga kuća, možemo sa sigurnošću reći da ćete biti zadovljni našim uslugama.

 

Auto perionica Auto Centra Pavlović, vašem ljubimcu na četiri točka pruža temeljno pranje. To omogućavamo našim standardnim i optimizovanim nadzorom kvaliteta. Nakon vrhunske nege koju nudi Auto Centar Pavlović, vaš automobil će blistati. Probajte nas i vi, sa zadovoljstvom ćemo vas uveriti da je vaše vozilo naša briga.

Ušteda vremena-pranjem vozila u našoj auto perionici, gde se vozila ne zadržavaju duže od 15-20 minuta. Naravno u zavisnosti od obima usluge koja se vrši, kompletno pranje sa voskiranjem, dubinskim pranjem i eventualnim poliranjem, ne prelazi više od 3-4 sata.

 

Auto Centar Pavlović takođe u zadnjih par godina radi i beskontaktno pranje vozila. Tako da možete sa 100% sigurnošću biti mirni da je vaše vozilo zaista čisto.

serv d1

VOSKIRANJE VOZILA

Pored standardnih načina pranja vozila iznutra i spolja, vaše vozilo možete voskirati. Voskiranje se vrši mašinskim putem, i dorađuje ručno, te vozilo dobija tanak film preko karoserije, i štiti ga od kiselih kiša, i sitnih grebanja.

DUBINSKO PRANJE VOZILA

 Vršimo dubinska pranja vozila specijalnim hemijskim sredstvima, koja ne oštećuju materijale u unutrašnjosti vozila. Posle sušenja u komori, unutrašnjost vozila će poprimiti izgled novog automobila.rr 2POLIRANJE VOZILA

Tretman poliranja vozila se vrši mašinskim i ručnim putem. Radimo poliranje u dva sloja, mašinskim putem, renomiranim pastama poznatih proizvođača: 3M, Farekla, Top Magic...

PREMAZI PNEUMATIKA

Vaše pneumatike u post proceduri pranja vozila, možemo premazati specijalnim hemijskim sredstvima, koja ne nagrizaju i ne oštećuju gumene delove. Posle tretmana premazivanjem, gume dobijaju blagi mat sjaj, kakav ima samo nova guma.

TRETMAN KOŽE

Naravno, svi kožni delovi unutrašnjosti posle tremana dobijaju mekoću i ponovni izgled kao kod novijih vozila.

Enterijer je veoma važan za izgled vašeg vozila. Koristimo PH neutralna hemijska sredstva za čišćenje enterijera, izvlačimo dubinsku prljavštinu ne ostavljajući ništa osim čistoće i prijatnog mirisa.

rr 1Kožni enterijer čistimo da prljavština nestane, a specijalnim pastama vraćamo koži elastičnost i sjaj.

Hemijska sredstva koja koristimo su renomiranih proizvođača, i posle tretmana dobijate vizuelno čistu garnituru intenzivnih boja. Naravno, zaštićeni ste od grinja i raznih bakterija u periodu od tri do šest meseci. Posle tog perioda tretman treba ponoviti.

Pretpranje visokim pritiskom – pod pritiskom od 120 bara odstranjuju se grube nečistoće.
Pranje aktivnom penom - temeljitim pretpranjem odstranjujemo preostale nečistoće.
Pranje šamponom - čišćenje mekim sunđerima s intenzivnim delovanjem.
Pranje točkova i felni- intenzivno pranje posebnim četkama.
Pranje podvoza  - odstranjujemo so, delove asfalta i skrivenu nečistoću.
Nanošenje Topwax voska - za sjajan lak i zaštitu od štetnog uticaja okoline.

GRADSKI SMOG

serv d3

Gradski smog je veliki neprijatelj automobila. Zato, pored opisanih radnji, preporučljivo je češće raditi zaštitni tretman laka. Zaštita laka, uglavnom se odnosi na novija vozila, čiji lak još nije matirao.

Znači, smog svojim hemijskim delovanjem ulazi u lak i nagriza ga te gubi sjaj. Pored toga, vozači koji parkiraju svoja vozila uz tramvajske šine sa kojih pada grafitna prašina, imaju popriličan sloj taloga na laku koji se ne ispire lako..

Zaštita laka, znači još sjajnog i neoštećenog, radi se nanošenjem sloja Vax-a. Taj postupak, potrebno je ponavljati, pa skoro svakog ili svakog drugog pranja. Naneseni zaštitni sloj, onemogućiće delovanje smoga sa lakom i tako očuvati njegov sjaj. Svakako, da je uz ovakav tretman i pranje vozila lakše, Naime, kvalitetniji Vax-evi, trebali bi biti toliko otporni na hemijske procese smoga, da se isti  uklanja već blagom sapunicom i ispiranjem.

Vlasnici vozila kod kojih je lak matirao, ne treba da pokušavaju vratiti sjaj Vax-iranjem, jer neće imati rezultata, a investicija je tada uzaludna. Vax samo delimično pospešuje sjaj laka, ali zato održava njegovu postojanost. Za one malo neažurnije, koji bi da proces ubrzaju korišćenjem šampona sa nekim od koncentrata Vax-a, mora se naglasiti da takva hemijska sredstva nisu dovoljna zaštita za gradske uslove vožnje.

Porsch 1

rr 3